Over ons

Wij zijn de Klimaatmeesters

Ons team

Wij zijn een team dat bestaat uit hardwerkende en vakkundige werkers, hierbij zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en oplossingsgerichtheid de kernwaarden. Ons team zorgt ervoor dat u een plezierige ervaring hebt bij het aanschaffen van uw zonnepanelen, vanaf het moment van het opvragen van de offerte tot aan het opleveren van de installatie.

Voor meer informatie of zit u met vragen? neem dan gerust contact op via het contactformulier of bel naar 085-4014742

Robin Odding

Eigenaar/hoofdmonteur & adviseur

Rutger Odding

Monteur

Hoe gaan wij te werk?

Offerte

Nadat u akkoord bent gegaan met de aangeboden offerte komt er altijd een ervaren monteur langs om te kijken of het in de praktijk mogelijk is om de offerte waar te maken. Hierbij wordt het dak ingemeten op het gewenste aantal zonnepanelen. Wanneer dit niet mogelijk is wordt er ter plaatse gezocht naar een oplossing in overleg met u. Zodra u hiermee akkoord gaat wordt er een nieuwe offerte aangeboden. Is deze offerte naar uw zin dan wordt de afspraak gepland om te installeren.

Installatie

Op de dag van de installatie gaan de monteurs samen met u nog één keer door het huis om de wensen nog een keer door te nemen. Bij akkoord gaan wij bezig om de installatie te verwezenlijken