Certificering

Onze certificeringen

In de installatiebranche is vanwege de veiligheidsaspecten al langere tijd een certificering een vereiste. Klimaatmeesters is erkend door InstallQ en wij zijn opgenomen in het kwaliteitsregister de echterinstallateur.nl (zie https://www.echteinstallateur.nl). Daarnaast zijn wij verbonden aan Techniek Nederland.

InstallQ

Het streven van de onafhankelijke stichting InstallQ is om veilige, hoogwaardige installaties in heel Nederland te realiseren. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en beheert de stichting certificeringsregelingen en verleent ze erkenningen aan vakkundige installatiebedrijven. Daarnaast accrediteert InstallQ opleidingen en examens op het gebied van installatietechniek.

De Echte Installateur

Op echteinstallateur.nl vindt u enkel installatiebedrijven en adviseurs met de vereiste kennis en expertise in hun vakgebied. Dit wordt aangetoond door middel van een erkenning via InstallQ.

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Zij vertegenwoordigen ongeveer 6000 leden.

Wij bieden zonnepanelen. laadpalen, thuisbatterijen en warmtevloeren, we kunnen zorgen dat uw zonnepanelen jaarlijks worden gereinigd en in samenwerking met partners bieden wij ook warmtepompen en airconditioners.

contact

Bel of Whatsapp

7 dagen per week via Whatsapp bereikbaar

Wanneer je benieuwd bent naar de mogelijkheden stuur je ons een Whatsapp of bel je voor een gratis oriëntatiegesprek.

Chat openen
Scan de code
Hallo! Kunnen we je helpen?