Over Klimaatmeesters

Thuis in duurzame oplossingen

Wij zijn gevestigd in Borger (Drenthe) en bedienen klanten in heel Noord-Nederland, maar we werken soms ook in andere delen van Nederland. Ons team bestaat uit gekwalificeerde medewerkers, ondersteund door onze backoffice, om projecten efficiënt uit te voeren.

Onze diensten richten zich op zowel particuliere als zakelijke klanten, inclusief non-profitorganisaties en overheden. We werken nauw samen met partners om een breed scala aan duurzame oplossingen te kunnen bieden.

Kwaliteit in producten en dienstverlening

Ons assortiment omvat hoogwaardige merken voor zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen en warmtevloeren. Onze medewerkers zijn opgeleid door leveranciers, waardoor we uitstekende garanties kunnen bieden op onze producten.

Bovendien zorgen we ervoor dat uw installatie gemakkelijk kan worden uitgebreid, waardoor er geen sprake is van verspilling en u kunt doorgroeien naar een totaaloplossing voor het vergroenen en verduurzamen van uw woning of bedrijfspand.

Zo werkt Klimaatmeesters

We komen graag langs voor een persoonlijk gesprek om uw situatie te beoordelen en uw wensen en opties te bespreken. Binnen doorgaans 3 dagen ontvangt u een offerte na ons bezoek. Na goedkeuring plannen we de installatiedatum, waarbij onze backoffice-medewerkers alle benodigde materialen verzamelen.

Tijdens de installatie sluiten en testen onze installateurs zorgvuldig alle componenten. Na de installatie staan we altijd klaar voor uitstekende nazorg en service.

Klimaatmeesters levert zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen, warmtevloeren, zorgt voor het reinigen van zonnepanelen en in samenwerking met partners bieden wij ook warmtepompen en airconditioners.

contact met ons

Bel of Whatsapp

7 dagen per week via Whatsapp bereikbaar

Wanneer je benieuwd bent naar de mogelijkheden stuur je ons een Whatsapp of bel je voor een gratis oriëntatiegesprek.

Chat openen
Scan de code
Hallo! Kunnen we je helpen?